Vždy ve Vašem zájmu.

Přihlášení na extranet pro klienty naší společnosti.

Přihlášení klienta
nebo zavřít

Setkání členů RENOMIA NETWORK 2019

Letošní Setkání členů RENOMIA NETWORK proběhlo ve dnech 21. 3. – 22. 3.v Orea Hotelu Pyramida v Praze za účasti více než 200 hostů z řad členů sítě, zástupců vedení RENOMIA, oborových specialistů RENOMIA a nejvyššího vedení České pojišťovny a Generali Pojišťovny – partnerů akce.


Hlavním tématem byla podpora růstu členů největší makléřské sítě v České republice, která na trhu působí již více než 10 let.

Na úvod setkání shrnula Jiřina Nepalová, ředitelka RENOMIA, největší úspěchy skupiny roku 2018 a představila strategii a cíle RENOMIA GROUP pro rok 2019 a 2020. Klára Kodua, ředitelka mezinárodních operací RENOMIA, se zaměřila na informace o mezinárodním rozvoji a Ondřej Witowski, ředitel RENOMIA NETWORK, seznámil účastníky s klíčovými oblastmi rozvoje sítě i rozšiřování služeb pro rok 2019. Pavel Nepala, managing partner, krátce zmínil vysokou prestiž RENOMIA GROUP v zahraničí a poděkoval členům za skvělou práci, kterou pro klienty odvádí. Příjemným zpestřením pracovní konference byl rozhovor s hostem setkání – Světlanou Witowskou, moderátorkou České televize.


Během odpoledního programu probíhaly praktické workshopy zaměřené zejména na rozšiřování obchodní podpory našich členů a podporu v legislativní oblasti se zacílením na problematiku IDD.

Společná večeře byla příjemným vyvrcholením celého dne a následující volná zábava umožnila navázání bližších kontaktů mezi členy sítě.

Děkujeme všem za účast a těšíme se zase za rok na společné setkání.




Jsme součástí RENOMIA Group

  • Největší pojišťovací makléř ve střední a východní Evropě
  • Mezinárodní tým zkušených odborníků
  • Nejvýhodnější ceny a podmínky

Kde působíme

Kontakt

Avalon Advisors, s.r.o.
Ke Chlomku 227
277 38 Mělnické Vtelno

info@aadvisors.cz
+420 724 548 297